dilluns, 24 de setembre del 2012

PROJECTE "LES PAPALLONES"

Ja hem començat el nou curs escolar, i com sempre hem fet una votació a veure quin era el projecte que volíem estudiar ara.
Ha eixit "LES PAPALLONES".

Ja sabeu que qualsevol cosa que trobeu de les papallones: contes, informació, llibres, pel·lícules,...seran benvinguts a l'aula.

Ah! us hem de donar una notícia, millor dit 2! La primera és que JA SOM DE P5!! Els grans de l'escola! i la segona és que JA ESTEM APRENENT LA LLETRA LLIGADA.

Poc a poc ja us anirem contant com va el projecte i les coses que estem treballant. Segur que amb la col·laboració de tots i amb les ganes d'aprendre que tenim ens surtiran coses molt boniques.


Ací tenim el capítol de Little Einsteins que hem vist a classe. Una alumna ens ha portat el DVD a l'aula però també us deixem ací el link que una mare ens ha recomanat. Moltes gràcies! És molt interessant.

LA INVITACIÓN PERDIDA

A l'aula hem vist alguns vídeos que ens ajuden a entendre millor tot allò que estem aprenent. Ens encanta veure'ls i descobrir quantes coses noves estem aprenent!

Com menja una papallona?    (que bé que es veu l'espiritrompa!!!!                           


Cicle vital d'una papallona.


Com fa l'eruga el seu capoll, o crisàlide?


A l'aula d'ordinadors també treballem les papallones. Un dels jocs que hem fet és JCLIC, ens ha agradat molt i hem repassat moltes coses. Si voleu jugar només cal que cliqueu l'enllaç.

LES PAPALLONES