divendres, 7 de novembre de 2014

PROJECTE ELS GOSSOSAquest és el primer projecte que han elegit els alumnes d'aquesta nova promoció que comencem aquest curs 2014-2015.

Amb l'ajuda de tots els familiars i amb la il·lusió de tots els xiquets i xiquetes tornem a reprendre aquest blog.

Aquest és el resultat de tot el treball que estem fent a l'aula, esperem que vos agrade tant com a nosaltres treballar-ho.

AQUEST ÉS EL MATERIAL APORTAT PELS ALUMNES. Moltes gràcies per la col·laboració de les famílies, amb la vostra ajuda ens ha quedat un racó del projecte preciós.

AULA 3 ANYS B 
 AULA 3 ANYS A


MATERIAL TREBALLAT DURANT EL PROJECTE:

En aquest vídeo apareixen totes les races de gossos, ens ha agradat molt!! però com hi ha tantes sols hem aprés algunes de les races com el Chihuahua (gos més petit), Gran Danés (gos més gran), San Bernardo (gos més pesat), Galgo (gos més ràpid), Dàlmata (per ser dels més coneguts) i alguns dels gossos que tenen els alumnes (Labrador, Salsitxa, Pastor Alemà,...).Capítol de dibuixos animats.


 Els gossos ens ajuden a les persones en alguns treballs (gos policia, gos bomber, gos pastor,...) i també ajuden a les persones invidents.

GOS PIGALL:          


GOS POLICIA:          


Aquest vídeo va sorgir per la pregunta dels xiquets: els gossos saben nadar?  Amb aquest vídeo vam tenir la resposta i ens vam divertir molt mirant-lo!