dimarts, 20 de desembre del 2011

Projecte Joan Ripollés

Aquest trimestre els alumnes d'infantil de l'escola de Borriol hem treballat al pintor Joan Ripollés i aquesta és una mostra d'alguns dels treballs que hem fet!

Durant aquest projecte hem tingut amb nosaltres una mestra de pràctiques: SOFIA que ens ha ajudat molt i volem donar-li les gràcies de part de tots els alumnes (i mestres). GRÀCIES PER TOT SOFIA, ET TROBAREM A FALTAR!!


 "Els alumnes han anat amb les seves famílies a fer-se fotos amb obres de Ripollés i les hem exposat al passadís"
 
 "Gravats amb sorra de platja i una mica de fixador de cabells"

Escultures amb plats de cartró i plastilina.


Què bonic el nostre passadís!!    Ens hem divertit molt i hem après moltes coses!


Aquest és el nostre llibre:



Mireu com hem gaudit...



Per finalitzar el projecte vam rebre a l'escola la visita de Ripollés. Aci teniu algunes de les fotos de la visita.Visita de Joan Ripollés al CEIP L'Hereu de Borriol

2 comentaris:

  1. Hola! Vaig a presentar-me, soc Marilo (mestra d'infantil) i amiga (companya del cole) de Lorena. Em va comentar q una amiga seua havia fet el projecte de Ripolles i hem estat mirant el teu projecte. Esta molt be. I crec q aprofitarem moltes coses. De totes maneres si vols fer-nos una visita al blog de la classe:
    http://finestretaaula.blogspot.com/
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mariló, encantada,jeje. M'alegro que vos hagi agradat i el que és millor que ho pugueu aprofitar, com ja saps un projecte és una cosa que dona molta feina i sols s'aprofita una vegada, així que si ho pot aprofitar més gent millor! Enhorabona per l'aniversari del blog,jeje, està molt xulo, ja anire entrant i així veig com vos ha quedat,
      salutacions,
      Diana!

      Elimina