dilluns, 23 de gener del 2012

EXCURSIÓ A L'AUDITORI DE CASTELLÓ I INDIANA BILL

El dia 23 de Gener els alumnes d'Infantil vam anar d'excursió a l'auditori de castelló i vam veure "LA MÚSICA EN LA INFANCIA. ASÍ SUENA EL CINE".
Partint d'ací vam començar a treballar a l'aula (2 setmanes abans) els projecte de l'auditori on estem aprenent moltes coses, des dels instruments de l'orquestra, a les famílies d'instruments, a que és un auditori i com ens hem de comportar en aquestes situacions.


La setmana d'abans d'anar a l'excursió vam fer un auditori a l'escola (aula d'usos múltiples) i vam veure el concert de GUIA D'ORQUESTRA PER A JOVES de BENJAMIN BRITTEN. Aquest concert didàctic ens va agradar molt i vam aprendre molts instruments que no coneixíem i com era el seu so. A més cada alumne tenia una entrada numerada i la va haver d'entregar per poder entrar a l'auditori i buscar la seva fila i el seu seient. Va ser una activitat que els va motivar moltíssim i s'ho van passar d'allò més be.




Ací podeu veure el projecte que hem fet a l'aula!




Seguidament a la visita a l'auditori vam anar a dinar  a INDIANA BILL  on vam dinar i on van tenir una estona per jugar molt!! Era fascinant veure la cara de felicitat dels alumnes!
Vos presentem un xicotet resum del que va ser l'excursió. Esperem que vos agrade!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada