dilluns, 24 de setembre del 2012

PROJECTE "LES PAPALLONES"

Ja hem començat el nou curs escolar, i com sempre hem fet una votació a veure quin era el projecte que volíem estudiar ara.
Ha eixit "LES PAPALLONES".

Ja sabeu que qualsevol cosa que trobeu de les papallones: contes, informació, llibres, pel·lícules,...seran benvinguts a l'aula.

Ah! us hem de donar una notícia, millor dit 2! La primera és que JA SOM DE P5!! Els grans de l'escola! i la segona és que JA ESTEM APRENENT LA LLETRA LLIGADA.

Poc a poc ja us anirem contant com va el projecte i les coses que estem treballant. Segur que amb la col·laboració de tots i amb les ganes d'aprendre que tenim ens surtiran coses molt boniques.


Ací tenim el capítol de Little Einsteins que hem vist a classe. Una alumna ens ha portat el DVD a l'aula però també us deixem ací el link que una mare ens ha recomanat. Moltes gràcies! És molt interessant.

LA INVITACIÓN PERDIDA

A l'aula hem vist alguns vídeos que ens ajuden a entendre millor tot allò que estem aprenent. Ens encanta veure'ls i descobrir quantes coses noves estem aprenent!

Com menja una papallona?    (que bé que es veu l'espiritrompa!!!!                           


Cicle vital d'una papallona.


Com fa l'eruga el seu capoll, o crisàlide?


A l'aula d'ordinadors també treballem les papallones. Un dels jocs que hem fet és JCLIC, ens ha agradat molt i hem repassat moltes coses. Si voleu jugar només cal que cliqueu l'enllaç.

LES PAPALLONES



2 comentaris:

  1. Hola a tota la classe!!!!
    A Pere i a tota la família ens agrada molt els Little Einsteis, per això volem compartir amb tots vosaltres un capítol en que la protagonista és una bonica papallona monarca. Poseu en el YOU TUBE aquest títol:

    Disney Little Einsteins - La invitación perdida

    O bé copieu en la barra del navegador aquesta adreça:

    http://www.youtube.com/watch?v=g-P2_8HN47A

    Estem segurs que us agradarà!
    Pere i família.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Judith, ja l'haviem vist, però així hem descobert que està al youtube i ho podem penjar per ací. Merci!

    ResponElimina